Fysiek
Abonnement

Heb je al ervaring met krachttraining of fitness? Je kunt bij Your Own Leader een fysiek abonnement afnemen om te trainen bij ons op locatie. Dit kan ook na het volgen van een van de Your Own Leader programma’s. De deur staat altijd open! 

Your Own Leader wil een positieve transformatie in werking zetten bij mensen. Hierbij is het belangrijk dat de jij je kennis en vaardigheden kan toepassen in de praktijk. Zo dragen wij als bedrijf bij aan jouw persoonlijke ontwikkeling en verbeteren we jouw fysieke en mentale kracht. 

In een intakegesprek krijgen we inzicht in jouw kennis en vaardigheden. Samen brengen we met jou in kaart welk programma het beste bij je past om verder te komen in jouw fysiek-mentale reis.

6 maanden
Vrij trainen (onbeperkt) op afspraak
Toegang tot de Maandelijkse Uitdagingen
Toegang tot de Kennisdeling Sessies
€899
12 maanden
Vrij trainen (onbeperkt) op afspraak
Toegang tot de Maandelijkse Uitdagingen
Toegang tot de Kennisdeling Sessies
€1649

Ik begon met Freek Diets als personal trainer te sporten. En daar kwam ik mezelf al snel tegen. Als Freek mij opdracht gaf om een aantal oefeningen te doen…

Jacco Farla

Een half jaar geleden begon ik met trainen bij Your Own Leader. Twee keer per week een uur. En dat is voor mij een hele belangrijke keuze geweest. Ik wilde…

Berdine Grashuis

Een plek waar mensen dagelijks aan fysiek en mentaal leiderschap werken

IK WIL

Personal
Training

Bij Your Own Leader werk je samen met je Personal Trainer van A naar B. Met een op maat gemaakt plan behaal jij je persoonlijke doelen.

De programma’s worden afgestemd op jouw persoonlijke doelen. Tijdens de vrijblijvende intake worden deze gratis in kaart gebracht.