Supervisie
Programma

Het Supervisie Programma is een individueel leerproces, waarbij we ingaan op de jouw persoonlijke leervragen en doelstellingen. De bedoeling is om jou onder begeleiding te laten groeien en te reflecteren op eigen ervaring.

Tijdens dit programma bieden wij jou ondersteuning in je training proces. Daarin werk jij (grotendeels) zelfstandig aan je trainingsdoelstellingen.

Er zijn maandelijkse coaching en trainingssessies waarin wij bijdragen aan jouw kennis en vaardigheden. Deze zijn zo opgezet zodat jij over de nodige kennis en vaardigheden beschikt om jezelf fysiek en mentaal te kunnen ontwikkelen en verbeteren.

6 maanden
Vrij trainen (onbeperkt) op afspraak
6 x interactieve coaching sessies van 1 uur
Toegang tot de Maandelijkse Uitdagingen
Toegang tot de Kennisdeling Sessies
€1649
12 maanden
Vrij trainen (onbeperkt) op afspraak
12 x interactieve coaching sessies van 1 uur
Toegang tot de Maandelijkse Uitdagingen
Toegang tot de Kennisdeling Sessies
€3149

Ik begon met Freek Diets als personal trainer te sporten. En daar kwam ik mezelf al snel tegen. Als Freek mij opdracht gaf om een aantal oefeningen te doen…

Jacco Farla

Een half jaar geleden begon ik met trainen bij Your Own Leader. Twee keer per week een uur. En dat is voor mij een hele belangrijke keuze geweest. Ik wilde…

Berdine Grashuis

Een plek waar mensen dagelijks aan fysiek en mentaal leiderschap werken

IK WIL

Leiderschap
Programma's

Jouw transformatie vereist discipline en kracht. Het is belangrijk dat je gefocust blijft op je doelen. Dit vraagt uithoudingsvermogen en toewijding. Bij Your Own Leader leer je om het beste uit je fysieke en mentale transformatie als leider te halen.