Element: Duurzaamheid

Tijdens mijn reis naar Nepal heb ik geleerd dat yoga niet enkel simpele bewegingsoefeningen zijn. Yoga betreft een volledige filosofie van een weg naar verlichting.

Om verlichting te bereiken, met of zonder yoga, moet een mens beschikken over een sterke en gezonde conditie, zowel lichamelijk en geestelijk.
Nu is het niet mijn doel dat al mijn klanten in de toekomst verlicht moeten raken.

Wél is mijn doel om op een langdurige manier resultaat en succes te bereiken. Zo wil je jouw sterke en gezonde conditie behouden op de lange termijn, toch? Alleen in dit geval is mijn werk duurzaam.

In Nepal heb ik onderdelen van de yoga filosofie omgezet in bruikbare acties die eenvoudig en efficiënt toepasbaar zijn in ons dagelijks leven.

Een groot onderdeel van deze filosofie is Focus.
Focus helpt bij het volbrengen van kerntaken, het uitvoeren van kerntaken creëert resultaat. Yoga, meditatie en ademhalingstraining ondersteunt en stimuleert de dagelijkse focus.

Cool info:
In Nederland zijn we niet zo bekend met de concrete voordelen van Yoga. Dr. Binod Ghimire, een afgestudeerd arts in Kathmandu (Nepal), wist tijdens zijn workshop de invloed van het beoefenen van yoga op de gezondheid van het menselijk lichaam over te brengen. Gebaseerd op onderzoeken en concrete feiten.

Vrijblijvend kennismaken?
Maak vrijblijvend een afspraak en we kijken samen wat de mogelijkheden zijn. In een gratis sessie van 60 minuten ontdekken we samen wat jouw mogelijkheden zijn om de beste versie van jezelf te worden.