Freek Diets

Freek Fredly Diets
The Energetic monkey man

Eens kijken…: Is er iemand in de zaal die denkt meer energie te hebben dan ik?
NEE, denk het ook niet. En dat geeft niet. Ik deel graag een beetje van mijn energie met jullie!

Nu durf ik wel te zeggen dat ik mijzelf toewijd aan de course om een leven met kracht en zingeving te genereren. Het is dan ook mijn doel om anderen hierin mee te nemen, mee te nemen van hun punt A naar dat wat zij voor ogen hebben, punt B. Door anderen hierin mee te nemen, creëren we direct én indirect resultaat. In mijn bedrijf en in de levens van anderen. Met het resultaat in mijn bedrijf kan ik straks van waarde zijn, elders.

Zo is het mijn doel om een project in Nepal te realiseren dat bijdraagt aan het ontwikkelen van duurzaamheid en verbeteren van de natuur.

Omdat ik door de jaren heen veel verschillende disciplines heb beoefend op het gebied van sport, ben ik een allrounder op dit gebied. (Voetbal, fitness, atletiek, yoga, kickboksen, fietsen en hardlopen)

Maar tot heden vind ik mijn grote passie in de vechtsport: kickboksen.
Welke ik combineer met andere kunsten als: Muay Thai en vechtsporten als Kung Fu.

Deze trainingscomponenten gebruik ik als versterking van mijn eigen persoonlijke ontwikkeling en pas ik dagelijks toe in mijn persoonlijke en zakelijke leven.

Tijdens mijn leerweg heb ik onder andere Thailand en Nepal bezocht om kennis en technieken op te doen. (Zie volledige verhaal in mijn blog).

In Nederland houd ik mij al geruime tijd bezig met intermittent fasting en beoefen ik de Wim Hof Methode.

Recent heb ik een reis naar Nepal gemaakt. In de bergen van Kathmandu heb ik een Yoga opleiding gevolgd onder begeleiding van Dr Chintamani Gautam, een Yoga Goeroe die mij leerde wat ervoor nodig is om het lichaam en de geest in een zo gezond mogelijke conditie te krijgen. Waardevolle kennis die ik zelf toepas, maar ook voor mijn klanten.

Vervolgens heb ik mijn skills en kennis toegepast tijdens mijn Trek naar het basiskamp van de Mount Everest. 

Elk jaar volg ik een nieuwe cursus waarbij ik nieuwe kennis opdoe of een vaardigheid verbeter. Zo heb ik onder begeleiding van een oud commando prehistorisch leren slachten.

Later tot heden ben ik vegetariër geworden.

Mijn strakke trainingsregime waarbij ik 6 dagen in de week 2-3 uur per dag train doe ik op een vegetarisch/plantaardig dieet. Dit dieet is ontstaan vanuit mijn liefde voor dieren en de connectie die ik heb met de natuur. 

Vrijblijvend kennismaken?
Maak vrijblijvend een afspraak en we kijken samen wat de mogelijkheden zijn. In een gratis sessie van 60 minuten ontdekken we samen wat jouw mogelijkheden zijn om de beste versie van jezelf te worden.