Element: Fysieke kracht

We are so successful in being comfortable that comfort has become the enemy of our succes
-Wim Hof-
Fysieke training is een vereiste om krachtig en gezond te kunnen bewegen.

In het primitieve leven van vroeger had de mens fysiek een veelal intensievere dagtaak dan tegenwoordig.
Het onherbergzame terrein en de dagelijkse overlevingsstrijd – de zoektocht naar eten – maakte dat de mens lichamelijk sterk moest zijn om te overleven.
Gedurende de evolutie is onze fysieke gesteldheid flink afgenomen. We zijn gebruik zijn gaan maken van ‘handige’ vervoersmiddelen; de auto, trein en de bus.

Wist je dat de gemiddelde mens 10.000 jaar geleden alleen al door het bewegen te voet, fysiek vele malen sterker en weerbaarder was dan de gemiddelde mens van tegenwoordig?

Het merendeel van de wereldbevolking zit met regelmaat vele uren achter een computerscherm, op een stoel.
Ook wordt er vergeleken met vroeger niet genoeg gedaan aan onze fysieke gesteldheid. 1 of 2 keer per week naar de sportschool voor intensieve fysieke training zit er bij velen van ons niet in. En dat is niet alleen jammer, maar ook schadelijk

Velen van ons zitten vast, vast met gedachten in ons hoofd. Deze combinatie van denken en Non-Physical-Action heeft een slechte uitwerking op de algemene gezondheid en conditie van ons, de mens.

Your Own Leader begeleidt mensen die zich, van hun huidige punt A, naar een geformuleerd punt B willen bewegen.
Het is ons primaire doel om mensen zoals jij sterker en gezonder te maken. Zodat je met meer potentie leeft. Dit doen we onder andere door een breed scala aan trainingen aan te bieden.

“Iemand met een sterke wil om dingen te bereiken, creëert tegelijkertijd een sterk fysiek voor zichzelf” 
– Freek Diets. Eigenaar Your Own Leader.

Onze trainingen zijn gericht op het totale plaatje: fysieke fitheid, gezondheid en mentale kracht.
Uiteraard is er altijd de mogelijkheid onze programma’s aan te passen aan jouw specifieke trainingswensen, wij staan altijd open voor suggesties, dit is de enige manier om samen te leren en te presteren.

Jij wilt jouw kickboks technieken verbeteren. Kickboksen is een zeer werkbare tool om te komen waar je wilt: punt B. Zo richten we de training in met meer kickboks elementen i.p.v. fitness elementen.

Vrijblijvend kennismaken?
Maak vrijblijvend een afspraak en we kijken samen wat de mogelijkheden zijn. In een gratis sessie van 60 minuten ontdekken we samen wat jouw mogelijkheden zijn om de beste versie van jezelf te worden.