Wat kost Personal Training?

Jij volgt onder begeleiding van een erkende personal trainer fysieke training – op maat gemaakt, persoonlijk en passend bij jouw training doelstelling. De kosten van deze personal training in Amersfoort moet je zien als een investering in jezelf.

Wij maken gebruik van 5 kernelementen: Fysieke kracht, Mentale Kracht, Duurzaamheid, Natuur en Voeding en Kennis en Materiaal.
Deze 5 elementen zijn samen een totaal begrip van Fysiek en Mentaal Leiderschap.

Tijdens de personal training sessies werken jij en jouw coach samen aan een langdurig en helder plan van Fysiek en Mentaal Leiderschap. Het investeren in een Personal Training programma is dan niet enkel een investering in losse training sessies. Het betreft een investering in het creëren van een krachtig en gezond leven voor jezelf.

Bij Your Own Leader is het element duurzaamheid één van de kernelementen wat deze investering de moeite waard maakt. Jij krijgt van ons Kennis overgedragen waardoor je zelf aan de slag kunt.
Jij kunt werken aan nieuwe vaardigheden en krijgt de ruimte en mogelijkheid om dit specifiek te beoefenen en ontwikkelen in de Your Own Leader – Training Tempel.

Alle personal training programma’s zijn inclusief:

  • Toegang tot groepslessen bij Your Own Leader waaronder: Small Group en (Muay Thai) Kickboksen
  • Persoonlijke Coaching Sessies.
  • Toegang tot zelfstandig trainen in de Training Tempel.
Personal Training
(12 weken Programma)
12 Personal Training Sessies = €1250
24 Personal Training Sessies = €2000

Bovenstaande kosten zijn excl. 9% BTW
Voor ondernemers en bedrijven is er een aparte BTW regeling mogelijk.

Wij bieden ook volledig op maat gemaakte programma’s aan.
Hierbij wordt er samen gekeken naar hoeveel training sessies de persoon wil afnemen.
En met wat voor een programma tóch het gewenste resultaat behaald kan worden.

Deze op maat gemaakte programma’s variëren van 20 weken programma’s – 3 maanden programma’s – 6 maanden programma’s en jaar programma’s.

De prijzen van de op maat gemaakte programma’s kunnen goedkoper maar ook duurder zijn dan bovengenoemd prijsoverzicht.

Locatie

De locatie van Your Own Leader is met de inspiratie vanuit Azië een unieke plek waar jij jezelf op een gezond en krachtig vlak kan ontwikkelen.

De Your Own Leader – Training Tempel in Amersfoort biedt hiermee de perfecte plaats om te werken aan een krachtig fundament wat je dagelijks en overal in je leven kan toepassen.