WERK AAN
JEZELF

Kies voor het trainen met één van onze Personal Trainers of ga de verdieping in met ons Leiderschap Programma voor een fysiek & mentale transformatie tot leiderschap.

Bij Your Own Leader werk je samen met je Personal Trainer van A naar B. Met een op maat gemaakt plan behaal jij je persoonlijke doelen. 

De programma’s worden afgestemd op jouw persoonlijke doelen. Tijdens de vrijblijvende intake worden deze gratis in kaart gebracht.

Jouw transformatie vereist discipline en kracht. Het is belangrijk dat je gefocust blijft op je doelen. Dit vraagt uithoudingsvermogen en toewijding. Bij Your Own Leader leer je om het beste uit je fysieke en mentale transformatie als leider te halen.

Neem deel aan de Small Group Training lessen in Amersfoort onder begeleiding van een Personal Trainer. Werk samen in een kleine groep aan een positieve transformatie, zowel fysiek als mentaal.

IK WIL

Ik begon met Freek Diets als personal trainer te sporten. En daar kwam ik mezelf al snel tegen. Als Freek mij opdracht gaf om een aantal oefeningen te doen…

Jacco Farla

Een half jaar geleden begon ik met trainen bij Your Own Leader. Twee keer per week een uur. En dat is voor mij een hele belangrijke keuze geweest. Ik wilde…

Berdine Grashuis