Programma’s 

Vrijblijvende Intake:

Denk jij dat de Your Own Leader Training locatie iets voor jou is?
Wil je fysiek aan de slag en weet je niet zo goed waar te beginnen?
Ben je op zoek naar een nieuwe fysieke uitdaging?
Heb je de programma’s bekeken en wil je meer weten?

Bij Your Own Leader ben je van harte welkom op een gratis intakegesprek bij ons op de locatie. De kosten zijn 0 euro en 1 uur tijd investering. In deze gratis intake kun je al jouw vragen stellen over ……

Neem contact op met Your Own Leader via:
0623851561 of info@yourownleader.com

Of vul eenvoudig het contactformulier in, wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

1. Het intro programma

Leer hoe het is om jezelf te begeleiden onderweg naar resultaat én een gezonde leefstijl. In dit programma van 8 weken kun jij zowel fysiek als mentaal een volgend level met jezelf aangaan.
Dit zal niet eenvoudig zijn en voor velen is het confronterend, je gaat namelijk een mentale conversatie aan. Met jezelf.
De combinatie van de fysieke en mentale uitdaging gaat ervoor zorgen dat jij jezelf op een nieuwe manier weet uit te vinden, voor blijvend resultaat waar je van blijft profiteren.

2. Fundament programma

Een vitaal fundament creëren dat het verschil maakt voor de rest van je leven.

Het fundament programma is niet zomaar een fitnessprogramma. Het is een levenskeuze. Een investering in jezelf om eigenaar te zijn van een krachtige en vitale beweging in je leven. Deze gezonde beweging is dan niet enkel meer dat waar je in gedachten al vaker mee bezig was. Het wordt een bestaand onderdeel in jezelf. Een onderdeel dat je dagelijks in de praktijk brengt.

The mind is the limit. As long as the mind envisions the fact that you can do something, you can do it, as long as you really believe it 100 percent.
– Arnold Schwarzenegger –

3.Your Own Leader Programma

Het Your Own Leader programma wordt per deelnemer/deelnemers op maat gemaakt.
Samen formuleren we jouw punt B en stellen we een volledig plan van aanpak op om jouw doel te bereiken. 

4. Your Own Leader voor bedrijven

Met onze ruime kennis op het gebied van training en gezondheid komen we graag bij jou langs. Samen kijken we naar de meest potentiële en effectieve manier is om vitaliteit te implementeren in je bedrijf. We behandelen stress, overspannenheid en burn-outs én hoe dit te voorkomen.

Your Own Leader Gym:
De Your Own Leader Gym is dagelijks geopend van 05:00 tot 22:00. We werken op afspraak, om zo voldoende training capaciteit te bieden voor jou als klant. Freek Diets is altijd bereid te kijken naar een passende mogelijkheid.

Vrijblijvend kennismaken?
Maak vrijblijvend een afspraak en we kijken samen wat de mogelijkheden zijn. In een gratis sessie van 60 minuten ontdekken we samen wat jouw mogelijkheden zijn om de beste versie van jezelf te worden.