Muay Thai

Vindt uitdaging tijdens het Thaiboksen/kickboksen. Een fysieke combinatie van conditie, kracht en techniek. Een Mentale ontwikkeling van respect, mededogen, persoonlijke ontwikkeling en moed!

Tijdens de Muay Thai en Kickboks lessen kom je een combinatie tegen van westerse kickboks technieken en Thaise vechtmentaliteit. In Azië zie je over het algemeen een zeer respectvolle omgangsvorm van mens tot mens. Wellicht komt dit voort uit de boeddhistische leefwijze en religie welke je terugvindt in Azië.

De Muay Thai en Kickboks lessen bij Your Own Leader zijn er voor iedereen die graag wilt werken aan zijn persoonlijke ontwikkeling en vecht technieken. We werken met respect met elkaar en staan open voor een ieders leerproces.

Momenteel hebben wij een gevarieerde groep van mannen en vrouwen bestaande uit beginners tot meer ervaren strijders.

Muay Thai
10 rittenkaart €150
Vrij trainen €50 per maand

Ik begon met Freek Diets als personal trainer te sporten. En daar kwam ik mezelf al snel tegen. Als Freek mij opdracht gaf om een aantal oefeningen te doen…

Jacco Farla

Een half jaar geleden begon ik met trainen bij Your Own Leader. Twee keer per week een uur. En dat is voor mij een hele belangrijke keuze geweest. Ik wilde…

Berdine Grashuis

Een plek waar mensen dagelijks aan fysiek en mentaal leiderschap werken

IK WIL

Personal
Training

Bij Your Own Leader werk je samen met je Personal Trainer van A naar B. Met een op maat gemaakt plan behaal jij je persoonlijke doelen.

De programma’s worden afgestemd op jouw persoonlijke doelen. Tijdens de vrijblijvende intake worden deze gratis in kaart gebracht. Zo werken we samen aan de beste versie van jezelf!