Small Group
Training

Neem deel aan de Small Group Training lessen in Amersfoort onder begeleiding van een Personal Trainer. Werk samen in een kleine groep aan een positieve transformatie, zowel fysiek als mentaal.

Het programma biedt een veelzijdige manier van trainen, waarbij de totale vitaliteit voorop staat. Fysieke kracht en mentale kracht zijn twee elementen die aanbod komen tijdens de lessen.

Daarnaast bieden we je ook de mogelijkheid om deel te nemen aan onze groepslessen, zoals Muay Thai Kickboksen. Ook is er de mogelijkheid om zelfstandig op de Your Own Leader trainingslocatie te werken en deel te nemen aan onze wekelijkse kennisdeling sessies.

Kies jouw
programma

Small Group
5 x Small Group Training €109
10 x Small Group Training €199
16 Weken
26 x Small Group Training €549
32 Weken
52 x Small Group Training €999

Ervaringen
van anderen

Ik begon met Freek Diets als personal trainer te sporten. En daar kwam ik mezelf al snel tegen. Als Freek mij opdracht gaf om een aantal oefeningen te doen…

Jacco Farla

Een half jaar geleden begon ik met trainen bij Your Own Leader. Twee keer per week een uur. En dat is voor mij een hele belangrijke keuze geweest. Ik wilde…

Berdine Grashuis

Een plek waar mensen dagelijks aan fysiek en mentaal leiderschap werken

IK WIL

Personal
Training

Bij Your Own Leader werk je samen met je Personal Trainer van A naar B. Met een op maat gemaakt plan behaal jij je persoonlijke doelen.

De programma’s worden afgestemd op jouw persoonlijke doelen. Tijdens de vrijblijvende intake worden deze gratis in kaart gebracht. Zo werken we samen aan de beste versie van jezelf!

Het lef hebben
om te doen
wat je écht
belangrijk
vindt