Small Group
Training

  • Neem deel aan de Small Group Training lessen in Amersfoort onder begeleiding van een Personal Trainer. Werk samen in een kleine groep aan een positieve transformatie, zowel fysiek als mentaal.

Het programma biedt een veelzijdige manier van trainen, waarbij de totale vitaliteit voorop staat. Fysieke kracht en mentale kracht zijn twee elementen die aanbod komen tijdens de lessen.

Daarnaast bieden we je ook de mogelijkheid om deel te nemen aan onze groepslessen, zoals Muay Thai Kickboksen. Ook is er de mogelijkheid om zelfstandig op de Your Own Leader trainingslocatie te werken en deel te nemen aan onze wekelijkse kennisdeling sessies.

Het Fysieke Small Group Training programma is een programma waarmee jij deelneemt aan Small Group lessen en groepslessen. De lessen bieden een veelzijdige manier van trainen waarbij totale vitaliteit voorop staat.

Fysieke kracht en mentale kracht zijn beiden elementen welke voorkomen tijdens de lessen.

  • Jij werkt in een kleine groep setting onder begeleiding van een erkend personal
    trainer.
  • Je kunt jezelf uitdagen door deel te nemen aan de (Muay Thai) Kickboks lessen.
  • Ook is er de mogelijkheid om op onze locatie zelfstandig aan je training
    doelstellingen te werken.


Er zijn wekelijks  een vast tijdstip kennisdeling sessies. Waar wij aan jou kennis
en vaardigheden overdragen. Deze kennisoverdracht is een waardevolle bijdrage aan jouw persoonlijke ontwikkeling op het gebied van Fysiek en Mentale Kracht

Small Group
5 x Small Group Training €109
10 x Small Group Training €199
3 maanden
1 x per week €270
2 x per week €480
6 maanden
1 x per week €500
2 x per week €985

Ik begon met Freek Diets als personal trainer te sporten. En daar kwam ik mezelf al snel tegen. Als Freek mij opdracht gaf om een aantal oefeningen te doen…

Jacco Farla

Een half jaar geleden begon ik met trainen bij Your Own Leader. Twee keer per week een uur. En dat is voor mij een hele belangrijke keuze geweest. Ik wilde…

Berdine Grashuis

Een plek waar mensen dagelijks aan fysiek en mentaal leiderschap werken

IK WIL

Personal
Training

Bij Your Own Leader werk je samen met je Personal Trainer van A naar B. Met een op maat gemaakt plan behaal jij je persoonlijke doelen.

De programma’s worden afgestemd op jouw persoonlijke doelen. Tijdens de vrijblijvende intake worden deze gratis in kaart gebracht. Zo werken we samen aan de beste versie van jezelf!