Referenties

Na 3 jaar geleden eerder een traject te hebben gevolgd, benaderde Freek mij opnieuw op een perfecte timing. Ik zat in een dip; zat niet lekker in mijn vel, wist niet hoe om te gaan met de hele corona lock down en was in 5 jaar tijd 20kg aangekomen. Ik wist dat het tijd was voor verandering, maar weight watchers en een abonnement op de sportschool waren niet genoeg. Dus koos ik ervoor te vertrouwen op de hulp van Freek.

Kapot ging ik en ook Freek zag de noodzaak, toen hij mij de eerste trainingen in gevecht zag met -vooral- mezelf. De eerste kilo ging er vrij snel af, want ja er zat genoeg aan. Maar het waren vooral zijn support en inzicht die hij gaf toen ik bleef hangen op een bepaald gewicht. Ik baalde van mezelf, dat ik niet zo fit was als ik ooit was, alleen maar aan eten kon denken en de kilo’s niet zo snel gingen als ik had gedacht. Maar door mij extra te pushen om het beste uit mezelf te halen en voornamelijk te coachen op een duurzame levensstijl kon ik de knop omzetten. Ik ben inmiddels 5,5kg afgevallen, zit strakker en vooral lekker in mijn vel en voel me vooral weer krachtig! Niet zo zeer alleen fysiek, maar juist ook mentaal! Ik ben blij dat Freek juist op dat moment opnieuw het contact zocht en mij helpt de beste versie van mezelf te zijn, niet alleen voor nu, maar voor de rest van mijn leven!

Sinds ik bij Freek train zijn er veel dingen in mijn leven op een positieve manier veranderd. ‘Kan niet’ lijkt niet meer te bestaan.

Freek stelt me in staat om in elke situatie de Krachtige keuze te maken. Dat heeft een aantal verbluffende resultaten; thuis en op mijn werk verschijn ik fitter, krachtiger en meer ontspannen. Ik ben nog maar kort bezig en ben nu al bijna 7 kg kwijt. Mijn postuur verandert van een kantoorlichaam naar een sportlichaam en daar krijg ik nu geregeld complimenten over en dat voelt fijn! Maar bovenal; ik voel me krachtiger, aandachtiger en wakker in alles wat ik doe.

Dat werkt aanstekelijk op de mensen om me heen en ik merk dat ik me geen zorgen maak of ik deze nieuwe leefstijl wel vol zal kunnen houden. Ik weet dat ik het kan.

De aanwezigheid van Freek bij zijn trainingen of gesprekken werkt als een steekvlam, katalysator en motivator tegelijk. Zijn open houding en directe oordeel-loze (vraag)stellingen zijn uitdagend, verhelderend en confronterend van het fijne soort. Zijn kennis over lichaam, geest en grote variëteit aan oefeningen zijn inspirerend en werken nog lang na de trainingen door.

Freek, dankjewel tot nu toe en ik kijk met plezier uit naar wat komen gaat!

Bas Bons

Vrijblijvend kennismaken?
Maak vrijblijvend een afspraak en we kijken samen wat de mogelijkheden zijn. In een gratis sessie van 60 minuten ontdekken we samen wat jouw mogelijkheden zijn om de beste versie van jezelf te worden.