Small Group
Training

Wil jij persoonlijke sportbegeleiding tegen een voordelig tarief? Small Group Training bij Your Own Leader is je beste optie. In een kleine groep werk je aan je doelen en ga je samen over grenzen. Wekelijks neem je deel aan bootcamps, krachttrainingen en kennisdelingssessies. Op een leuke en sportieve manier.

Training onder begeleiding 

Sporters halen meer resultaat onder begeleiding. Een personal trainer geeft jou persoonlijke aandacht en gaat voor maximaal resultaat. De kosten van persoonlijke begeleiding zijn iets hoger dan een normaal sportabonnement. Hij of zij begeleidt jou immers individueel een uur lang. Wil je de kosten lager houden? Kies voor Small Group Training. Zo heb je én individuele begeleiding én een stok achter de deur. Je motiveert elkaar om voor maximaal resultaat te gaan! 

Bij Small Group Training krijg je een work-out op maat. Je kunt een programma kiezen voor één of twee keer per week. Zo krijg je persoonlijke aandacht en wordt je elke week fitter. Wat je persoonlijke sport doelen ook zijn!

Small Group
5 x Small Group Training €109
10 x Small Group Training €199
3 maanden
1 x per week €270
2 x per week €480
6 maanden
1 x per week €500
2 x per week €985

Ik begon met Freek Diets als personal trainer te sporten. En daar kwam ik mezelf al snel tegen. Als Freek mij opdracht gaf om een aantal oefeningen te doen…

Jacco Farla

Een half jaar geleden begon ik met trainen bij Your Own Leader. Twee keer per week een uur. En dat is voor mij een hele belangrijke keuze geweest. Ik wilde…

Berdine Grashuis

Een plek waar mensen dagelijks aan fysiek en mentaal leiderschap werken

Veelgestelde vragen

over small group training amersfoort

Er zitten drie voordelen aan Small Group Training: de persoonlijke begeleiding, het groepseffect en de lagere kosten. Je traint altijd onder begeleiding van een ervaren personal trainer. Er is constant iemand aanwezig die ervoor zorgt dat jij het maximale uit je work-out haalt. Omdat je in een groep sport, wordt je automatisch gemotiveerd om meer uit jezelf te halen. Bijna elk mens presteert beter in een groep. En tot slot zijn de kosten van Small Group Training, een stuk lager in vergelijking met individuele begeleiding.

Op locatie bij Your Own Leader, ook wel De Tempel genoemd. We zijn gevestigd op industrieterrein De Hoef, vlak bij station Amersfoort Schothorst. De trainingen vinden deels binnen plaats, deels buiten. Ook organiseren we regelmatig bootcamps op andere locaties. Bos Birkhoven bijvoorbeeld. Daar rennen we regelmatig de berg op- en af!

Er zijn meerdere abonnementen waaruit je kunt kiezen. Voor € 199 doe je al mee aan 10 lessen. Sluit je liever een abonnement af voor een langere tijd, dan kan dit ook. Voor € 500 doe je een half jaar lang elke week mee met een training. Bekijk alle opties.

Omdat wij mensen ondersteunen in persoonlijke groei. De leden van Your Own Leader bestaan uit een diverse groep mensen die vitaliteit, gezondheid en persoonlijke groei hoog in het vaandel hebben staan. Denk aan managers in het bedrijfsleven, gedreven ondernemers en serieuze mensen die gefocust zijn op persoonlijke ontwikkeling.

Bij Your Own Leader kom je niet alleen om te sporten, je komt om te groeien. Op zowel op fysiek als mentaal gebied. Kickboksen, yogalessen, ademhalingstechnieken en een ijsbad nemen: zijn zomaar een greep uit de activiteiten die je in De Tempel kunt volgen. Benieuwd naar ervaringen van onze leden? Bekijk onze reviews op Google.

Ben je iemand die aan zichzelf wil werken, fysiek de grens op wil zoeken en het niet erg vindt om onder de mensen te zijn? Dan is Small Group Training gegarandeerd wat voor jou. Elke work-out is anders, geen dag is hetzelfde. Steeds opnieuw zoeken we de grens op, waar jij vervolgens overheen gaat. Het is vooral belangrijk dat je bereid bent commitment aan te gaan. Onze personal trainers rekenen er elke week op dat jij je inzet om de eindstreep te halen. Soms is het oncomfortabel, maar de trainingen zijn vooral bedoeld om jou te laten groeien.
Sport je liever alleen? Ook dan ben je van harte welkom bij Your Own Leader.

IK WIL

Verhoog je vitaliteit

Sport en gezondheid staan centraal bij Your Own Leader. We willen dat jij mentaal en fysiek sterk wordt. Je gaat het maximale uit je ontwikkeling halen. Zowel lichamelijk als geestelijk.

Vitaliteit is hierbij een belangrijk kenmerk. We geven aandacht aan je lichaam en spieropbouw. Dit doen we door sportieve doelen te stellen. Daarnaast richten we ons op mentale kracht. Met ademhalingstechnieken, yoga en een ijsbad leren we je om je rust te behouden. Zo wordt je mentaal nog sterker.

Effectieve trainingen 

Wat je persoonlijke situatie ook is, met Small Group Training ga je er altijd op vooruit. Het wordt haalbaar om doelen om te zetten in keiharde resultaten. Zie het als persoonlijke begeleiding tegen een lager tarief. Met extra aandacht ten opzichte van een sporten op eigen houtje. De onderdelen waarin je gaat groeien zijn: spierkracht, cardio en uithoudingsvermogen. 

Wil je persoonlijke begeleiding en een fit lichaam? Ga voor optimaal resultaat en kom een keer meedoen. Maak vrijblijvend kennis met Your Own Leader en bespreek je sportieve doelen met ons. Of je nou mentaal of fysiek wil groeien, bij ons ga je voor maximaal resultaat!