Visie & Missie

Visie

Your Own Leader biedt een omgeving waarin mensen dagelijks met toewijding werken aan hun fysieke en mentale kracht om het maximale uit zichzelf halen. Samen streven we naar een krachtig leven om een positieve impact te maken op de wereld én op de levens van anderen.

Missie

Your Own Leader combineert eeuwenoude technieken met hedendaagse kennis. Wij hebben deze kennis en ervaring samengevat tot een aantal hoogwaardige maatwerk programma’s gericht op toewijding. Toewijding is een absolute vereiste om het gewenste resultaat te behalen.

Zelfontwikkeling en het opdoen van nieuwe kennis én technieken is wat effectief leiderschap daadwerkelijk effectief maakt in een dagelijkse routine.

Het commitment dat wij samen aangaan met onze missie, helpt ons om het hoogst haalbare resultaat te garanderen. Voor onszelf, maar vooral ook voor onze klant, op fysiek en mentaal vlak.

Kernwaarden

Dare To Live:

Het lef hebben om te doen wat je écht belangrijk vindt. Ondanks wat anderen daarvan denken of vinden.

Walk the Talk:

Wij leven wat we geloven en werken elke dag met toewijding aan onze eigen persoonlijke doelstellingen en resultaten.

Be Humble:

We leven vanuit integriteit, en geven terug aan de samenleving. Op grote en op kleine schaal. Your Own Leader bewijst dat het openstellen van jezelf een positieve impact kan hebben op je eigen ontwikkeling en de ontwikkeling van mensen om je heen

Be Creative:

Your Own Leader blijft gefocust op wat er ‘beter’ kan. Daarbij zoeken we gericht naar nieuwe mogelijkheden en samenwerkingen om elkaar verder te brengen.

Bravery and Trust:

We werken met de nodige moed om door te gaan en vertrouwen in het constante veranderproces.

Vrijblijvend kennismaken?
Maak vrijblijvend een afspraak en we kijken samen wat de mogelijkheden zijn. In een gratis sessie van 60 minuten ontdekken we samen wat jouw mogelijkheden zijn om de beste versie van jezelf te worden.