Hoe groot durf
jij te denken?

Bij Your Own Leader werken we aan fysiek en mentaal leiderschap voor diegenen toegewijd aan grootsheid. Wij hebben een methodiek ontwikkeld die eeuwenoude kennis samengevoegd met moderne technieken toepasbaar op het hedendaagse leven.

Het effectief toepassen van kennis en vaardigheden creëert leiderschap, zowel fysiek als mentaal

De vijf kernelementen:


Dit zijn de bouwstenen voor een duurzame en positieve transformatie. Deze elementen dienen als een fundamenteel bouwwerk in al onze programma’s

Your Own Leader combineert eeuwenoude kennis samen met hedendaagse technieken. Wij werken vanuit onze kernwaarden naar een krachtige en positieve transformatie voor individuen die willen presteren op het hoogste niveau.

Your Own Leader’s bijdrage aan een duurzame wereld is de zilveren draad die constant aanwezig is in het bedrijf en onze mensen.

IK WIL

Dare to Live

Het lef hebben om te doen wat je écht belangrijk vindt. Ondanks wat anderen daarvan denken of vinden.

Walk the Talk

Wij leven wat we geloven. Doordat we elke dag met toewijding aan onze eigen persoonlijke doelstellingen werken, behalen we de gewenste resultaten.

Be Humble

We leven met integriteit en we geven terug aan de samenleving. Your Own Leader bewijst dat het openstellen van jezelf een positieve impact kan hebben op je eigen ontwikkeling en die van de mensen om je heen.

Be Creative

Your Own Leader blijft gefocust op wat er ‘beter’ kan. Daarbij zoeken we gericht naar nieuwe mogelijkheden en samenwerkingen om elkaar verder te brengen.

Bravery and Trust

We werken met de nodige moed om door te gaan en vertrouwen in het constante veranderproces.

Bij Your Own Leader werk je samen met je Personal Trainer van A naar B. Met een op maat gemaakt plan behaal jij je persoonlijke doelen. 

De programma’s worden afgestemd op jouw persoonlijke doelen. Tijdens de vrijblijvende intake worden deze gratis in kaart gebracht.

Jouw transformatie vereist discipline en kracht. Het is belangrijk dat je gefocust blijft op je doelen. Dit vraagt uithoudingsvermogen en toewijding. Bij Your Own Leader leer je om het beste uit je fysieke en mentale transformatie als leider te halen.

Ik begon met Freek Diets als personal trainer te sporten. En daar kwam ik mezelf al snel tegen. Als Freek mij opdracht gaf om een aantal oefeningen te doen…

Jacco Farla

Een half jaar geleden begon ik met trainen bij Your Own Leader. Twee keer per week een uur. En dat is voor mij een hele belangrijke keuze geweest. Ik wilde…

Berdine Grashuis