Duurzaamheid

Tijdens zijn reis naar Nepal maakte Freek kennis met de rijke filosofie van yoga. Hij leerde dat yoga veel meer was dan slechts simpele bewegingsoefeningen. Yoga werd voor Freek een volledige filosofie en een weg van verlichting.

Om echte verlichting te bereiken, moet een mens zowel lichamelijk als geestelijk beschikken over een sterke en gezonde conditie. Met of zonder yoga.

Het doel van Your Own Leader is niet om iedereen verlichting te brengen. Wel is het ons doel om mensen op lange termijn resultaat en succes te laten bereiken. Je wil jouw sterke en gezonde conditie immers behouden, toch? Niet alleen de komende weken, maar het liefst je hele leven. Zo maken we ons harde werk duurzaam. 

Dankzij de kennis en ervaringen uit Nepal heeft Freek de lessen van yoga filosofie omgezet in bruikbare acties die eenvoudig toe te passen zijn in de Westerse samenleving. Een groot onderdeel van deze filosofie is focus. De juiste focus helpt bij het volbrengen van kerntaken, het uitvoeren hiervan en het creëren van het gewenste resultaat. Yoga, meditatie en ademhalingstraining ondersteunen en stimuleren de dagelijkse focus.

Cool info

In Nederland zijn we niet zo bekend met de concrete voordelen van Yoga. Dr. Binod Ghimire, een afgestudeerd arts in Kathmandu (Nepal), wist tijdens zijn workshop de invloed van het beoefenen van yoga op de gezondheid van het menselijk lichaam over te brengen. Gebaseerd op onderzoeken en concrete feiten.

IK WIL

Ik begon met Freek Diets als personal trainer te sporten. En daar kwam ik mezelf al snel tegen. Als Freek mij opdracht gaf om een aantal oefeningen te doen…

Jacco Farla

Een half jaar geleden begon ik met trainen bij Your Own Leader. Twee keer per week een uur. En dat is voor mij een hele belangrijke keuze geweest. Ik wilde…

Berdine Grashuis

Bij Your Own Leader werk je samen met je Personal Trainer van A naar B. Met een op maat gemaakt plan behaal jij je persoonlijke doelen. 

De programma’s worden afgestemd op jouw persoonlijke doelen. Tijdens de vrijblijvende intake worden deze gratis in kaart gebracht.

Jouw transformatie vereist discipline en kracht. Het is belangrijk dat je gefocust blijft op je doelen. Dit vraagt uithoudingsvermogen en toewijding. Bij Your Own Leader leer je om het beste uit je fysieke en mentale transformatie als leider te halen.