Kennis en
Materiaal

Om je doelen te bereiken, heb je de de juiste tools nodig. Wij helpen je aan het juiste materiaal. Onze sporthal beschikt over alles wat je nodig hebt om te werken aan blijvend resultaat.

Your Own Leader biedt:

  • De benodigde kennis, vaardigheden en begeleiding
  • Een unieke trainingslocatie waar je aan deze vaardigheden kunt werken
  • Een trainingslocatie met genoeg ijzer/trainingsmateriaal
  • Een grote ruimte om je technieken dagelijks te trainen en te onderhouden voor langdurig resultaat
 

Bruce Lee

Adapt what is useful.
Reject what is useless.
And add what is specifically your own.

Werken vanuit de juiste kennis

Bij Your Own Leader maken we weinig tot geen gebruik van fitnessapparaten. Onze visie is om mensen te leren trainen in een pure vorm. Zo kun je jouw oefeningen eenvoudig onderhouden en toepassen op andere plekken. Je bent nooit meer afhankelijk van een specifieke locatie, een sportschool of fitnessapparaten.

Op onze eigen sportlocatie beschikken we ook over voldoende ijzer om het lichaam intensief te trainen en belasten

IK WIL

Ik begon met Freek Diets als personal trainer te sporten. En daar kwam ik mezelf al snel tegen. Als Freek mij opdracht gaf om een aantal oefeningen te doen…

Jacco Farla

Een half jaar geleden begon ik met trainen bij Your Own Leader. Twee keer per week een uur. En dat is voor mij een hele belangrijke keuze geweest. Ik wilde…

Berdine Grashuis

Bij Your Own Leader werk je samen met je Personal Trainer van A naar B. Met een op maat gemaakt plan behaal jij je persoonlijke doelen.

De programma’s worden afgestemd op jouw persoonlijke doelen. Tijdens de vrijblijvende intake worden deze gratis in kaart gebracht.

Jouw transformatie vereist discipline en kracht. Het is belangrijk dat je gefocust blijft op je doelen. Dit vraagt uithoudingsvermogen en toewijding. Bij Your Own Leader leer je om het beste uit je fysieke en mentale transformatie als leider te halen.