Natuur en
Voeding

Voeding is een essentiële factor bij het behalen van het gewenste resultaat. Your Own Leader helpt je bij het opdoen van de juiste kennis over voeding. 
Freek’s visie is gebouwd door jarenlange kennis en vaardigheden over voeding te combineren.

Als je de natuur kunt overwinnen, dan overwin je ook jezelf.
De natuur is een van de meest uitdagende confrontaties waarin wij onszelf kunnen uitdagen. 

Zo kan het zijn dat je begint met hardlopen en hier plezier aan beleeft. Maar zodra de regendruppels uit de lucht vallen, stel je het hardlooprondje uit. Herkenbaar? In deze context overwin je simpelweg jezelf niet en ben je afhankelijk van mooi weer om resultaat te creëren. 

Jezelf weerbaarder maken door de elementen van de natuur te accepteren, zijn een essentiële toevoeging aan je mentale kracht. Dezelfde mentale kracht heb je nodig om gezond te eten. Gezond eten is voor het grootste deel geen fysieke uitdaging, maar een mentaal spelletje

The hardest survival is to deal with your own self and facing everything that comes your way in a powerful way.

IK WIL

Ik begon met Freek Diets als personal trainer te sporten. En daar kwam ik mezelf al snel tegen. Als Freek mij opdracht gaf om een aantal oefeningen te doen…

Jacco Farla

Een half jaar geleden begon ik met trainen bij Your Own Leader. Twee keer per week een uur. En dat is voor mij een hele belangrijke keuze geweest. Ik wilde…

Berdine Grashuis

Bij Your Own Leader werk je samen met je Personal Trainer van A naar B. Met een op maat gemaakt plan behaal jij je persoonlijke doelen. 

De programma’s worden afgestemd op jouw persoonlijke doelen. Tijdens de vrijblijvende intake worden deze gratis in kaart gebracht.

Jouw transformatie vereist discipline en kracht. Het is belangrijk dat je gefocust blijft op je doelen. Dit vraagt uithoudingsvermogen en toewijding. Bij Your Own Leader leer je om het beste uit je fysieke en mentale transformatie als leider te halen.