Van Kou Kleum tot eigenaar van het koude douchen.
Ik heb Indonesisch bloed in me. Kou is dus niet iets wat ik omarm. Maar na het volgen van de Wim Hof training trok ik al minder vaak een vest aan.

Ondertussen doe ik de verwarming niet meer aan in mijn appartement. En douche ik vrijwel altijd koud.

Dit scheelt meteen stookkosten en is tevens goed voor het milieu.

De Wim Hof Academy heeft mij veel gebracht.

Een transformatie van koukleum naar liefhebber van het koude. Soms heb ik het niet eens meer door. Dan zegt mijn broertje; “Broer doe je raam eens dicht het is koud in de auto” Ik heb het dan simpelweg niet koud. Ook op het terras wanneer mensen vaak een vest dragen zit ik nog in mijn T-shirt.

In mijn vorige leven rookte ik, dronk ik regelmatig alcohol en gebruikte ik verdovende middelen. Dit heeft een ongezonde destructieve impact gemaakt in mijn leven.

Tijdens de Wim Hof Training spreek je de oerkracht in jezelf aan. Deze innerlijke kracht zorgt ervoor dat je dichter bij jezelf komt.

De methode bevat ontzettend veel voordelen waaronder het herstellen van onze cellen.

De oefeningen creëren een natuurlijke extase.

De kracht van moeder natuur is in het hedendaags leven vervangen voor; suiker, alcohol of andere externe factoren.

Volgens Wim Hof is in principe dat wat je nodig hebt al in jezelf aanwezig.
En wordt deze kracht ondersteund door die van moeder natuur.

Leren omgaan met kou is een directe overwinning voor jezelf.

Met kou train je om je flight en fight systeem te controleren en beïnvloeden. Dit kun je Simpelweg al beoefenen door dagelijks onder een koude douchte te gaan staan.

De Ademhalingstraining en de koude training zijn prachtige vaardigheden waarbij je je aan niemand hoeft te verantwoorden. Het betreft een element wat je gunt aan jezelf.
Tegelijk ben je niet alleen tijdens deze reis.

Er zijn intussen miljoenen mensen ter wereld die de methode beoefenen. Wim Hof bereikt samen met zijn zoon, dochters en trainers een krachtige en gezonde beweging in de wereld.

Deze beweging bestaat uit het creëren van mentale en fysieke kracht om mensen gelukkiger en gezonder te maken. Waarbij ieder mens meer leiderschap en vreugde creëert voor zichzelf.