Personal Training Amersfoort

Start jouw Personal Training in Amersfoort. Werk samen aan een positieve transformatie, zowel fysiek als mentaal

Bij Your Own Leader werk je samen met je Personal Trainer van A naar B. Met een op maat gemaakt plan behaal jij je persoonlijke doelen

De programma’s worden afgestemd op jouw doelen. Tijdens de vrijblijvende intake worden deze gratis in kaart gebracht. Zo werken we samen aan de beste versie van jezelf!

Personal Training
1 x Personal Training €70
3 x Personal Training €200
10 x Personal Training €650

De lessen zijn altijd inclusief een intakegesprek en een eind evaluatie. De lessen zijn exclusief btw.

12 weken
Op maat gemaakt Personal Training programma
24 weken
Op maat gemaakt Personal Training programma
52 weken
Op maat gemaakt Personal Training programma

Ik begon met Freek Diets als personal trainer te sporten. En daar kwam ik mezelf al snel tegen. Als Freek mij opdracht gaf om een aantal oefeningen te doen…

Jacco Farla

Een half jaar geleden begon ik met trainen bij Your Own Leader. Twee keer per week een uur. En dat is voor mij een hele belangrijke keuze geweest. Ik wilde…

Berdine Grashuis

Een plek waar mensen dagelijks aan fysiek en mentaal leiderschap werken

Veelgestelde vragen

over personal training

Bij Your Own Leader bekijken we gezondheid holistisch: sporten en gezond leven gaan hand in hand. Met persoonlijke begeleiding leggen we daarom de focus op zowel sporten als gezond(er) leven. Hier hoort ook coaching in leefstijl bij. Samen brengen we jouw gezondheid in kaart. Je krijgt informatie over slaap, vitaliteit, beweging en voeding. Zo wordt je gezonder door sport én krijg je een evenwichtiger leven. Met dit totaalplaatje worden uiteindelijk de grootste persoonlijke resultaten behaald.

Persoonlijke begeleiding van een Personal Trainer is de meest effectieve manier om het maximale uit jouw fysieke training te halen. Een Personal Trainer maakt een persoonlijk plan, houdt je aan je doel en moedigt je aan het beste uit jezelf te halen. Hij of zij is je grootste supporter! Bij Your Own Leader train je daarom langere tijd onder begeleiding van een Personal Trainer. Samen werken we op een persoonlijke manier aan haalbare doelen. We gaan voor krachtige en langdurige resultaten. Leggen de focus op jouw gezondheid, een sterk lichaam én een gezonde levensstijl. Hoeveel keer je per week traint? Dat bepaal je zelf.

Natuurlijk kun je ook zelf naar de sportschool gaan, kiezen voor gezondere eetgewoontes en een programma downloaden. Maar voor veel mensen heeft sporten onder begeleiding bij een Personal Trainer meer voordelen want:

  • Je krijgt trainingen op maat
  • Werkt samen aan jouw persoonlijke doel
  • Hebt een supporter die je aanmoedigt
  • En ontwikkelt een gezondere leefstijl

Wil je krachtige resultaten zien, dan zul je resultaatgerichte trainingen moeten volgen. Of je nu wil afvallen, je kracht vergroten of gezondere gewoontes ontwikkelen: alles valt of staat met de juiste manier van trainen, die bij jou past. Belangrijk is dat je voor duurzame resultaten gaat, waarbij je gewoontes ontwikkelt die je langere tijd kunt volhouden.

Voor iedereen geldt een andere aanpak. Sommige mensen oogsten in een paar maanden al veel resultaat door hun voedingspatroon aan te passen, in combinatie met een paar keer trainen per week. Voor anderen ligt de focus op het vergroten van kracht, conditie of een marathon die ze willen uitlopen. Juist omdat doelen zo persoonlijk zijn, is het belangrijk om een plan van aanpak op maat te hebben. We zijn nu eenmaal allemaal anders. Wat voor je buurman werkt als een speer, heeft bij jou misschien veel minder effect.

IK WIL

Mijn Missie

Als personal trainer is het mijn missie om jou te helpen gezonde gewoontes te ontwikkelen. Zodat jouw fysieke en mentale gezondheid er allebei op vooruit gaan. Er zijn drie belangrijke pijlers waar we de focus op leggen:

  • Je mentale gezondheid
  • Een gezonde(re) leefstijl
  • Hogere sportmotivatie


Wil je blijvende resultaten behalen met behulp van een professional, die weet waar hij het over heeft? Dan is een personal trainer de aangewezen persoon.